Λέσχη "Γέρανος": Έναρξη Μαθημάτων Τοξοβολίας (2017 - 2018)

  

Το τμήμα Τοξοβολίας της Πολιτιστικής & Αθλητικής  Λέσχης  Ζακύνθου «ΓΕΡΑΝΟΣ», στην προσπάθειά του να γνωρίσει το νησί μας το Ολυμπιακό άθλημα της Τοξοβολίας, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη μαθημάτων με τμήματα υποδομής, αγωνιστικά και  ψυχαγωγίας. Δυνατότητα εγγραφής έχουν « αγόρια και κορίτσια » από 8 μέχρι 70 ετών, ανεξαρτήτου σωματικής διάπλασης και φυσικής κατάστασης.

Τα μαθήματα-προπονήσεις πραγματοποιούνται στο κλειστό γυμναστήριο του 1ου Γυμνασίου - Λυκείου Ζακύνθου κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή στις 19.00 με 22.00 για τους ενήλικες, ενώ το παιδικό τμήμα λειτουργεί κάθε Σάββατο από τις 11.00 μέχρι τις 14.00.

Ο αθλητικός εξοπλισμός παρέχετε εξ’ ολοκλήρου από το τμήμα Τοξοβολίας.

Εκπαιδευτές του τμήματος Τοξοβολίας είναι ο καθηγητής Φυσικής Αγωγής Παυλίδης Ιωάννης, αναγνωρισμένος από την Ελληνική Ομοσπονδία Τοξοβολίας με δίπλωμα «World Archery Coach Level 2», ο Μαρίνος Νικόλαος, αναγνωρισμένος από την Ελληνική Ομοσπονδία Τοξοβολίας με δίπλωμα «World Archery Coach Level 1» και ο Βισβάρδης Κυριάκος, επίσης αναγνωρισμένος από την Ελληνική Ομοσπονδία Τοξοβολίας με δίπλωμα «World Archery Coach Level 1».

Θα χαρούμε να σας δούμε από κοντά και να σας μυήσουμε στο υπέροχο και διασκεδαστικό άθλημα της Τοξοβολίας

Πληροφορίες – εγγραφές  τηλ. 6944521259  Παυλίδης Γιάννης.

Από τη Λέσχη  «ΓΕΡΑΝΟΣ»  καλή Αθλητική χρονιά.