Δελτίο Τύπου: Επιτυχίες στον Πανελλήνιο Αγώνα Τοξοβολίας κλειστού χώρου στη Νεμέα Κορινθίας

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στις 4-5 Φεβρουαρίου 2017, Πανελλήνιος Αγώνας Τοξοβολίας κλειστού χώρου στη Νεμέα Κορινθίας, με την συμμετοχή 182 αθλητών-τριών από όλη τη χώρα.

Το τμήμα Τοξοβολίας της Λέσχης “ΓΕΡΑΝΟΣ”, συμμετείχε με πέντε αθλητές και δύο αθλήτριες, αποκομίζοντας καινούριες εμπειρίες, εντυπώσεις και ένα ασημένιο μετάλλιο. Συγκεκριμένα στην κατηγορία Αντίκυρτο-Ολυμπιακό Ανδρών Β’, σε απόσταση 18 m. ο τοξοβόλος Βισβάρδης Κυριάκος, κατέλαβε την δεύτερη θέση, κερδίζοντας επάξια το αργυρό. Στην ίδια κατηγορία οι τοξοβόλοι Βόσσος Πέτρος, Γκαγκαστάθης Απόστολος και Μαρίνος Νικόλαος, κατέλαβαν την εικοστή τρίτη, εικοστή τέταρτη και τεσσαρακοστή   θέση αντίστοιχα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη κατηγορία είχε πολύ μεγάλο ανταγωνισμό με πολλές συμμετοχές τοξοβόλων, γεγονός που προσδίδει ακόμα μεγαλύτερη αξία στις επιδόσεις των αθλητών και ιδιαίτερα στου Γκαγκαστάθη Απόστολου επειδή ήταν η πρώτη του συμμετοχή σε Πανελλήνιους αγώνες Τοξοβολίας. Στην κατηγορία Αντίκυρτο-Ολυμπιακό Τόξο Γυναικών Β΄, σε απόσταση 18 m., οι αθλήτριες του ‘’ΓΕΡΑΝΟΥ’’,  Αλίκη Παππά και Αικατερίνη Ξένου κατέλαβαν την δέκατη και ενδέκατη θέση αντίστοιχα. Είναι επίσης αξιέπαινες διότι ήταν η πρώτη τους συμμετοχή στη κατηγορία του Αντίκυρτου-Ολυμπιακού Τόξου. Στην κατηγορία Σύνθετου (Compound) Τόξου Ανδρών Β΄, σε απόσταση 18 m., ο Ιωάννης Παυλίδης κατέλαβε μόλις την τέταρτη θέση, χάνοντας τη θέση στο βάθρο.

Από τη Λέσχη “ΓΕΡΑΝΟΣ” ευχόμαστε ακόμα μεγαλύτερες συμμετοχές και διακρίσεις.
Η καθυστέρηση της ενημέρωσης σας οφείλεται στο γεγονός ότι περιμέναμε να ανακοινώσει η ομοσπονδία πρώτη τα αποτελέσματα.

Δείτε φωτογραφίες: